Vuurtoren Heemstede bij nacht

Vuurtoren Haamstede bij nacht

licht vuurtoren

Licht vuurtoren

Vuurtoren op Ameland

vuurtooren vuurtoren ameland

Vuurtoren op Ameland bij nacht

vuurtooren vuurtoren ameland

Vuurtoren Ameland van boven

VuurTooren is een adviesbureau op het raakvlak van automatisering, milieu, verkeer en duurzaamheid.

VuurTooren neemt met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van milieu én automatisering een unieke positie in tussen pure IT-organisaties en milieu adviesbureaus. Door de gecombineerde kennis van Geografische Informatie Systemen, (geo)statistiek, verkeer en luchtkwaliteit worden unieke resultaten bereikt.

Unieke positie

Zowel pure ICT-organisaties als milieuadviesbureaus slagen er maar matig in beheer van milieu en mobiliteit gegevens goed op orde te krijgen. Dit is voor mij de reden geweest om adviesbureau VuurTooren op te richten. VuurTooren neemt door haar enorme ervaring op het gebied van milieu én automatisering een unieke positie in tussen de pure IT-organisaties en de milieuadviesbureaus.

Meer dan 25 jaar ervaring

Deze ervaring is opgedaan in projecten bij:

  •     Rijksoverheid als het RIVM, Milieu- en NatuurPlanbureau
  •     Provincies als de Provincie Utrecht
  •     Gemeenten als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Geldermalsen, Hoorn en Uden
  •     Semi-overheid als TNO, Stichting Bodemsanering NS, Alterra, het Nederlands Normalisatie Instituut
  •     Bedrijven als Shell-Pernis en Shell-Moerdijk, Arcadis, RSK

Onafhankelijk

VuurTooren is een onafhankelijk adviesbureau. Integere advisering, met oog voor zowel de korte als de lange termijn belangen van onze klanten, is het kenmerk van VuurTooren. In de praktijk betekent dit dat wij samen met de klant werken aan oplossing van vraagstukken, waarbij adviezen tot stand komen met respect voor de kennis en ervaring van de opdrachtgever. Op deze wijze werken wij samen met onze opdrachtgevers aan een duurzame leefomgeving.

Kwaliteit staat boven alles, waarbij kwaliteit is gedefinieerd als optimaal geschikt voor gebruik door de klant.

VuurTooren of vuurtoren

De naam VuurTooren is geïnspireerd door het kenmerk van de vuurtoren, zijnde het verschaffen van licht, het zijn van een baken, richting geven. Het symboliseert de overgang van water naar land. Het is bovendien geïnspireerd door de prachtige vuurtoren van het waddeneiland Ameland en de achternaam van de oprichter.